Iklan Billboard 970x250

Vrije Training F1 Spa Uitslag, Ehj951bjqht 6m

Iklan 728x90

Vrije Training F1 Spa Uitslag, Ehj951bjqht 6m

Volg live de eerste vrije training voor de Grand Prix van België. Valttero Bottas en Lewis Hamilton namen de bovenste posities in.


Vrije Training Grand Prix Van Belgie 2021 Gpfans Com

De Nederlander reed een 143744 en bleef zodoende Daniel Ricciardo nipt voor.

Vrije training f1 spa uitslag. Het was voor Red Bull zaak. Starttijd Eerste vrije training GP Spa Francorchamps 2021. Max Verstappen zal deze week opnieuw in actie komen op Amerikaanse grondgebied.

02072021 1608 0 reacties in Formule 1. Uitslag derde vrije training Formule 1 GP België 2020. Valtteri Bottas heeft op zijn verjaardag de snelste tijd gereden in de eerste vrije training voor de Grand Prix van België.

F1 uitslag tweede vrije training Grand Prix van Oostenrijk 2021. 30 juli Formule 1. Volg de reacties van F1 fans op de eerste vrije training via de hashtag gpspa.

19 hours agoUitslag eerste vrije training Grand Prix van België 2021. Lewis Hamilton klokte de snelste tijd voor Esteban Ocon en Lando Norris. Uitslag derde vrije training Formule 1 GP Hongarije 2021.

Enter the world of Formula 1. Max Verstappen krijgt dit weekend te maken met een nieuwe teamgenoot maar de Red Bull-coureur zal zich vooral richten op het gevecht om de podiumplaatsen. Het wordt ook wel de glijbaan van de Ardennen genoemd.

Terrence Riepma De tweede vrije training voor de Grand Prix van Oostenrijk van aankomend weekend wordt aangevoerd door Lewis Hamilton. 31 juli Formule 1. Uitslag tweede vrije training F1 Grand Prix Hongarije 2021.

Ruim een week na de Grand Prix van de Verenigde Staten wordt de Red Bull-coureur verwacht in Las Vegas. 21 hours agoHartelijk welkom in dit liveblog over de eerste vrije training voor de Grand Prix van België. Uitslag van de tweede vrije training voor de Grand Prix van België.

Formula 1 Belgian Grand Prix official website. Verstappen kwam gelijk goed uit de startblokken en pakte de tweede plek op de tijdenlijst en splitste het Mercedes-rijderskoppel. Volg live de tweede vrije training voor de Grand Prix van België.

Lewis Hamilton was de snelste in de derde vrije training voor de Grand Prix van Hongarije. Live stream van de eerste vrije training. All Austria Styria Hungary Great Britain 70th Anniversary Spain Belgium Italy Tuscany Russia Eifel Portugal Emilia Romagna Turkey Bahrain Sakhir Abu Dhabi.

Daar zal de Nederlander een F1-demo geven tijdens de aftershow van de SEMA Ignited beurs. Hij liet teamgenoot Lewis Hamilton het dichtste bij komen al was Max Verstappen op P3 ook niet ver weg. Max Verstappen is er niet in geslaagd de leidende positie vast te houden in de derde vrije training.

Your go-to source for the latest F1 news video highlights GP results live timing in-depth analysis and expert commentary. Na vier weken zonder de F1 wordt op Spa-Francorchamps de spannende titelstrijd tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton hervat. Uitslag derde vrije training F1 Grand Prix Hongarije 2021.

Valtteri Bottas was tijdens de tweede vrije training in Hongarije de snelste man op de baan. Uitslag Grand Prix van Oostenrijk. Het team van Spa Grand Prix.

Uitslag tweede vrije training F1 Grand Prix België 2020. Ricciardo moest 0048 seconde prijsgeven op Verstappen. De eerste vrije training van de Formule 1 Grand Prix van België 2021 gaat van start om 1130.

Sergio Pérez en Esteban Ocon volgden op dat moment op 07 seconde van het Mercedes-duo die beiden op de soft banden redenOok Verstappen was op soft banden richting het asfalt vertrokken. Formule 1 Grand Prix Hongarije 2021 Uitslag race Formule 1 GP Hongarije 2021. Hij werd gevolgd door zijn teamgenoot Lewis Hamilton met Max Verstappen in het kielzog van de Brit.

Op Spa-Francorchamps vertrok Mercedes volgens teambaas Toto Wolff niet goed uit de startblokken waarbij hij de kou als belangrijke reden aandroeg. De laatste uitslagen van alle Formule 1-races en trainingen vind je hier. Daar waar duizenden Nederlandse supporters naast de baan zitten wordt het Formule 1-seizoen 2019 hervat.

Heel veel werd er niet gereden in de derde vrije training. Live tweede vrije training Formule 1 GP België. Red Bull Racing-rijder Max Verstappen eindigde tweede Pierre Gasly completeerde de top drie.

Direct na afloop van iedere sessie kan je hier de volledige uitslag van de F1 vinden. Het is een van de favoriete circuits van de piloten omwille van de verscheidenheid van zijn parcours in het bergachtige landschap van de Belgische Ardennen waarop de piloten hun talenten in de verf kunnen zetten. 31 juli Formule 1.

Mercedes heeft een tikje uitgedeeld aan Red Bull tijdens de tweede oefensessie op de Hungaroring. Uitslag derde vrije training Formule 1 GP Hongarije 2021 31-7-2021 Formule 1 Racingnews365 15 Het was voor Red Bull zaak de balansproblemen van de vrijdag op te lossen. Hamilton blijft Verstappen nipt voor in laatste training Hongarije.

Max Verstappen nestelde zich op P2 tussen de beide kampioenswagens. Max Verstappen heeft de snelste tijd gereden in de tweede vrije training op Spa-Francorchamps. Valtteri Bottas was op de zachte rode band de snelste coureur tijdens de eerste vrije training voorafgaand aan de Grand Prix van België.

Uitslag eerste vrije training Formule 1 GP België 2020. De redactie 28 augustus 2020. Bekijk hieronder de uitslag van de tweede trainingssessie op het circuit van Spa.

De verwachting is echter niet dat het heel snel warmer wordt. Uitslag tweede vrije training Formule 1 GP Hongarije 2021.


Ehj951bjqht 6m


Uitslag Derde Vrije Training Vt3 F1 Grand Prix Stiermarken 2021 Motorsportz


Yi 7oqwpg3cham


Impcn3q6j4cysm


137k3crigch4am


Hyuv4mffecir4m


U34anq1o9q1yom


Asb8vv325cqmpm


F1 Spa Max Verstappen Snelste Tijdens Tweede Vrije Training Autosportwereld


Ozfrtfrdt2mmfm


Iuoaay7mzdeym


Azlsva01hybclm


Lyh7f7nngobumm


Uitslag Eerste Vrije Training Vt1 F1 Grand Prix Stiermarken 2021 Motorsportz


Grand Prix Formule 1 Van Belgie 2018 Wikipedia


Widxmep0dqyxym


Red Bull Op Een En Twee Tijdens Eerste Vrije Training Formule 1 Ad Nl


Yvpnixm0pupzhm


Ehj951bjqht 6m

Baca Juga
SHARE
Subscribe to get free updates

Related Posts

Post a Comment

Iklan Tengah Post